Anläggningen
Dressyrcentret som finns utanför Eskilstuna är en toppmodern, exklusiv anläggning som var inflyttningsklart sommaren 2010. Detta är en av Sveriges absolut finaste häst- och dressyranläggningar som har all den nyaste tekniken som behövs för att driva en dressyrsatsning på internationell nivå.

 

Anläggningen består av ett ridhus 62x20 meter som är ihopbyggt med det vackra stallet med 20 boxar i storleken 4x3 meter. En exklusivt inredd sadelkammare på över 50 kvadratmeter, en stor och funktionell tvättstuga och ett fikarum med alla bekvämligheter. Självklart finns 6 stycken uppställningsspiltor med dusch och solarium för hästarna, ett stort och fräscht foderrum och ljusa kontor med en riktigt bra arbetsmiljö.

 

På anläggningen finns även 25 "rasthagar" på cirka 40x20 meter och flera stora gräshagar, en utebana på 64x24 meter och fina ridstigar för trevliga uteritter. Vi har även ett mindre stall med 6 boxar, 5 av dessa på 3x3 meter och 1 på 6x3 meter och en välsorterad ridsportbutik fylld med kvalitetsvaror för dressyrsporten invigdes våren 2012.

Konferens
I en lugn och härlig atmosfär ca 15 minuter från Eskilstuna centrum ligger vår anläggning som kan ta emot upp till 50 personer för kurser/möten och konferenser. I konferensrummet finns sedvanlig utrustning med internetanslutning, datavideoprojektor, tv och video.

Konferenslokalen ligger ovanpå stallet med ingång utifrån, alltså ingen kontakt med stallet och hästarna.