Leveransvillkor

När du handlar hos oss ingår alltid moms i det angivna priset. Vi levererar alla produkter och tillbehör inom Sverige, i samarbete med speditörer som Posten och Schenker. Notera att vi, förutom till Gotland, inte kan leverera till adresser som kräver båttransport inom Sverige. I dagsläget så är fraktkostnaden 79 kronor på paket upp till 3 kg, för övriga leveranser kontakta oss för prisuppgift. På köp över 2000 kronor bjuder vi på frakten. För frakt utanför Sverige ta kontakt med oss för prisinfo - om ej kontakt sker skickar vi varorna med faktura på beloppet över frakt som ingår - tyvärr inte fraktfritt på belopp över 2000 kr utanför Sverige. 

OBS EJ UTHÄMTADE PAKET debiteras kunden 150 kronor i speditionsavgift som kommer på separat faktura.

Speditorer

Vi på Sanna Nilsson Dressyr Butiken strävar efter att leverera Dina varor så snabbt som bara är möjligt.  Leveranstiden är normalt ca 2–7 arbetsdagar. Vi gör alltid allt vad vi kan för att hålla den uppskattade leveranstiden, för att du ska få hem dina produkter så snabbt som möjligt. Observera att om varan står som beställningsvara kan det ibland ta lite längre tid än beräknat, om vi till exempel får vänta på leverans från leverantören.  Men vi levererar din beställning så fort vi bara kan. Tänk på att du som kund alltid ska kunna visa legitimation vid utlämningen av produkterna.

Transportskador

Om en transportskada skulle uppstå ber vi dig att göra en anmälan om skadan vid utlämningsstället och  till oss via e-post. Vi följer konsumentverkets riktlinjer och anmälan ska göras inom skälig tid efter det att köparen märkt eller borde ha märkt felet. Det är därför viktigt att du avemballerar och inspekterar dina produkter noggrant. För företag gäller att anmälan om transportskador ska ha inkommit inom sju dagar.
För att ärendet ska kunna handläggas på snabbast möjliga sätt ber vi dig att behålla produktens emballage så att detta kan besiktigas. Beroende på skadans omfattning företas omleverans, avhjälpande eller prisavdrag.

 

Förändring av villKOR

Vi förbehåller oss rättenatt ändra våra villkor utan varsel- För Dig som kund är det viktigt att Du tar del av våra aktuella villkor, det är villkoren och priserna vid beställningstillfället som gäller. Vi följer svensk konsument lagstiftning.

Vi reserverar oss även för slutförsäljning.