Ride and Dine "Family Edition"
Ride and Dine "Family Edition"
Ride and Dine "Family Edition"

Ride and Dine "Family Edition"

Välkomna på Ride and Dine "Family Edition" kurs hos oss!

Beskrivning

“Ride and Dine-kurs” i ny tappning som vi kallar ”family edition” på Sanna Nilsson Dressyrcenter!

Då våra kurser blivit så enormt populära och vi fått detta önskemål så provar vi ett nytt, spännande upplägg med “Ride and Dine - family edition”, där vi välkomnar vi just en vuxen i sällskap med barn.

Vi har inget datum spikat under 2022, men om intresse finns så kontakta oss för att boka en helg!

I vårat ett nya upplägg med “Ride and Dine - family edition” ingår 1 träningspass i dressyr under lördagen och söndagen, med filmning och genomgång i efterhand 1 utav dagarna. Träningen sker i grupp om 2 ekipage och utifrån passande nivå. För övrigt bjuder vi på 1 ”mini-clinic” under fredagen, härlig gemenskap, god mat och god dryck!

Träningsdagarna hålles på Sanna Nilsson Dressyrcenter, uppvärmt/välventilerat ridhus, spolspiltor och stora boxar för övernattning av medtagen ponny/häst. Övernattningen för ryttare sker i rum med två sängar i varje, dusch, WC och TV.

Gemensamma måltider och mellanmål.

Tränaren som håller i denna kurs är Sanna Nilsson (Grand Prix-ryttare i dressyr).

Mer information om personalen och anläggningen finns på www.sannanilssondressyr.se

Det finns ev möjlighet att hyra häst av oss under detta läger, dock begränsat antal sådana platser så det är först till kvarn som gäller.

6300 :- per familj (1 vuxen och 1 barn) och hästar. Vid intresse för mer info eller för anmälning sanna@sannanilssondressyr.se, 0733967156 (gärna sms).

Vi lägger stor vikt på att få våra kurser och evenemang så covid säkra som möjligt och håller oss självklart till restriktionerna.

Varmt välkomna till oss!